Boekpresentatie Wolventijd

Boekentafel in de bieb

Zaterdag 4 juni was Lysander te gast in de Hoofdbibliotheek in Katwijk aan Zee om Wolventijd te presenteren. Na een welkom door Irene van de Plas en een toespraak van Jen Minkman van DVP mocht Lysander het eerste exemplaar van Wolventijd van haar in ontvangst nemen. Ook schrijfster Cathinca van Sprundel was aanwezig en ontving een exemplaar voor al haar redactiewerk aan Wolventijd.

Cathinca ontvangt Wolventijd van Lysander

Na een gesprek over het ontstaan van het verhaal en vragen uit het publiek las Lysander voor en gaf hij een korte lezing over het fenomeen ‘holmgang’, een oud Vikinggebruik dat ook een rol speelt in Wolventijd.

De holmgang was een geritualiseerde tweestrijd tot op de dood

Ook het kunstwerk dat Friese kunstenares Signe Sanne voor Wolventijd schilderde werd onthuld. We sloten af met een gezellige borrel terwijl Lysander boeken signeerde.

Boekpresentatie Brave New Love The Readshop Lelystad

Op zaterdag 14 juli presenteren de schrijvers Marijke F. Jansen, Jen Minkman en Lysander Mazee de gloednieuwe verhalenbundel Brave New Love bij The Read Shop Kroonpassage in Lelystad. Brave New Love bevat tien romantische verhalen voor jong volwassenen van verschillende auteurs. Hierin spelen diversiteit en jezelf durven zijn een centrale rol. Met deze bundel probeert uitgeverij Dutch Venture Publishing diversiteit op een positieve manier onder de aandacht te brengen met als belangrijkste boodschap: durf jezelf te zijn. De boekpresentatie bij The Read Shop start om 14.00 uur. Toegang is gratis!

Signeersessie Boekhandel Haasbeek Alphen aan den Rijn 8 juli

Zondag 8 juli ben ik samen met Sophia Drenth, auteur van Bloedwetten, en Jen Minkman, auteur en eigenaresse van Dutch Venture Publishing, aanwezig bij boekhandel Haasbeek Centrum. Van 14:00 tot 16:00 signeren wij exemplaren van Brave New Love, en onze andere werken. Dus neem je favoriete boek van Jen en Sophia mee en kom gezellig langs om een praatje te maken met ons!

Het adres van Boekhandel Haasbeek is Julianastraat 26 in Alphen aan den Rijn.

YA Summer Bookloving Event

1 juli organiseert boekhandel Van Piere in Eindhoven het YA Summer Bookloving event. Samen met de andere auteurs van Brave New Love ben ik hier aanwezig om de bundel te presenteren.

Young Adult Event Drachten

Vrijdag 18 mei aanstaande ben ik samen met Miranda Peters, auteur van o.a. het onlangs uitgekomen Hart van Glas, aanwezig bij het Young Adult  Event van boekhandel Van Der Velde in Drachten. Wij zullen hier spreken namens de auteurs van de bundel Brave New Love, die deze zomer uitkomt bij Dutch Venture Publishing. Tijdens dit event is het mogelijk om Brave New Love te bestellen, en boekhandel Van Der Velde verloot een exemplaar van de bundel onder de preorders die deze avond geplaatst worden. Het programma, dat om 19:30 begint, ziet er heel gezellig uit, en ik heb er erg veel zin in!

 

 

 

© 2024 Lysander Mazee

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑